Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Palautukset

VAIHTO JA PALAUTUOIKEUS:

Karhulan  Helmen verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kotelossa/pakkauksessa.

Kaiverretuilla, tilauksesta valmistetuilla tai muuten asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta,

ellei kaiverruksessa ole Karhulan Helmi Ky:n tekemää selkeää virhettä.Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

Ennen tuotteiden lähettämistä:

 

1) Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen, laitathan verkkokauppamme asiakaspalveluun sähköpostia vaihdosta, jotta osaamme varata Sinulle haluamasi tuotteen.

    Verkkokauppamme sähköposti: verkkokauppa (a) karhulanhelmi.fi

2) Alta saat ladattua vaihto- ja palautuslomakkeen, josta näet Postin asiakaspalautustunnuksemme 648677. Huomioithan, että voit tehdä palautuksen ainoastaan postin välityksellä.

3) Muistathan aina täyttää vaihto- ja palautuslomakkeen ja laittaa sen lähetyksen mukaan! Mikäli et pysty tulostamaan lomaketta, niin kirjaathan pyydetyt tiedot mukaan lähetykseen.

 

Lataa palautus- ja vaihtolomake TÄSTÄ

 Lataa palautus- ja vaihtolomake TÄSTÄ

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole riittävä syy palautukselle. Palautuksen mukana tulee aina olla täytettynä palautuslomake! Kaikista palautuksista, jotka ovat jätetty noutamatta ja saapuvat meille ilman palautuslomaketta, pidätämme palautuksesta aiheutuneet kulut 13,5 euroa.

 

Palautusosoite:

Karhulan Helmi Ky
Eteläinen Karjalantie 5
48600 Kotka