Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Toimitusehdot

 

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.01.2017 alkaen

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Karhulan Helmi Ky (y-tunnus 0652772-7). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, paitsi Vintage tuotteet sisältävät marginaaliveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, hintojen ja postikulujen muuttamiseen. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Karhulanhelmi.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Karhulanhelmi.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Karhulanhelmi.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

 

Jousto Laskulla & Osamaksulla tuoteseloste

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voi maksaa Jousto laskulla 20–1000 euron ja Jousto osamaksulla 30–5000 euron ostoksia.

Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Maksaessasi Joustolla teet vahvan sähköisen tunnistautumisen ja tämän jälkeen tarvittaessa täytät lomakkeelle tietosi. Luottopäätös tehdään reaaliajassa tunnistautumisen jälkeen. Maksun jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 2,42 % kuukausikorkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

 

Maksut Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express-korteilla

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-4 arkipäivää laskun maksamisesta.

 

POIKKEUKSELLISET TOIMITUSAJAT:

Jotkut arvokkaammat tuotteet valmistetaan useimmiten tilaustyönä, jolloin tulee varautua pidempään toimitusaikaan. Kun tilaat tuotteen, kerromme tarkemman toimitusajan. Varaudu kuitenkin seuraaviin toimitusaikoihin:

- Kalevala-korun kultasormukset valmistetaan tilaustyönä. Niiden toimitusaika on 5-8 arkipäivää.
- Kalevala-korun kultaiset tuotteet (pl. sormukset) valmistetaan tilaustyönä. Niiden toimitusaika on 4-5 viikkoa.
 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina ja maksikirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Mikäli toimitus halutaan "särkyvää" -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

 

VOIT VALITA SEURAAVISTA TOIMITUSTAVOISTA:
 

Nouto myymälästä

Hinta: 0 euroa. Nouda tilaus Karhulan Helmen myymälästä. Myymälästä laitetaan tekstiviesti, kun tilaus on noudettavissa.


Postipaketti 

Hinta: 9 euroa. Yli 75 euron tilauksissa 0 euroa. Toimitusaika yleenä 1-4 arkipäivää tilauksen lähettämisestä,
Postipaketin saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestitse, jos puhelinnumero on ilmoitettu. Muussa
tapauksessa saapumisilmoitus lähetetään kirjeitse.


Matkahuolto Lähellä -paketti  - kuljetus on hiilineutraali

Hinta: 8 euroa. Yli 75 euron tilauksissa 0 euroa.  Toimitusaika pääsääntöisesti 1-3 työpäivää tilauksen lähettämisestä.

Toimitus valittuun tai asiakkaan osoitetta lähimpään noutopaikkaan.


VAIHTO JA PALAUTUOIKEUS:

Karhulan  Helmen verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kotelossa/pakkauksessa.

Kaiverretuilla, tilauksesta valmistetuilla tai muuten asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta,

ellei kaiverruksessa ole Karhulan Helmi Ky:n tekemää selkeää virhettä.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

Ennen tuotteiden lähettämistä:
1) Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen, laitathan verkkokauppamme asiakaspalveluun sähköpostia vaihdosta, jotta osaamme varata Sinulle haluamasi tuotteen. Verkkokauppamme sähköposti: verkkokauppa (a) karhulanhelmi.fi
2) Alta saat ladattua vaihto- ja palautuslomakkeen, josta näet Postin asiakaspalautustunnuksemme 670111. Huomioithan, että voit tehdä palautuksen ainoastaan postin välityksellä.
3) Muistathan aina täyttää vaihto- ja palautuslomakkeen ja laittaa sen lähetyksen mukaan! Mikäli et pysty tulostamaan lomaketta, niin kirjaathan pyydetyt tiedot mukaan lähetykseen.

 

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole riittävä syy palautukselle. Palautuksen mukana tulee aina olla täytettynä palautuslomake! Kaikista palautuksista, jotka ovat jätetty noutamatta ja saapuvat meille ilman palautuslomaketta, pidätämme palautuksesta aiheutuneet kulut 13,5 euroa.

Palautuksissa tuotteet on pakattava huolellisesti.

Lataa palautus- ja vaihtolomake TÄSTÄ

 

 

Palautusosoite:

Karhulan Helmi Ky
Eteläinen Karjalantie 5
48600 Kotka

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Karhulan Helmi Ky
Eteläinen Karjalantie 5
48600 Kotka

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Karhulan Helmi Ky

y-tunnus: 0652772-7
Eteläinen Karjalantie 5
48600 Kotka

 


Rekisterin nimi
Karhulan Helmen verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan Karhulan Helmi Ky:n ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.
Rekisteriin tallennetaan lupa lähettää markkinointiviestintää, mikäli asiakas on antanut tähän suostumuksensa.

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä sujausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.