Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.

KAUPPIAAN JA HENKILÖKUNNAN SUOSIKIT, lokakuu 2017

Kirjoittanut admin 03.10.2017 0 Kommetteja

 

 

Miten määritellä kauneus?

Makuja on monia - sen olemme huomanneet jo oman henkilökuntammekin keskuudessa. Vaikka työskentelemme tiiminä, olemme jokainen erilaisia ja meillä on omat mieltymyksemme myymiemme tuotteiden suhteen.  Se on rikkaus, joka luo myös haasteita siinä vaiheessa kun valitsemme uusia tuotteita valikoimiimme. Miten löytää kultainen keskitie kun jokaisella meistä on oma suosikkinsa? Ja siihen lisäksi se kaikkein tärkein: mitä asiakkaamme mahtavat haluta?


Mutta nyt saamme jokainen tilaisuuden esitellä teille tuotevalikoimamme helmiä, tuotteita jotka ovat henkilökohtaisia suosikkejamme. Joten, tässä tulevat kauppiaan ja henkilökunnan suosikit lokakuussa 2017 - jatkoa seuraa, pysykää kanavalla!

 

 

 

 

Päivin valinta (yrittäjä, kelloseppä): TISSOT kaulakello

 

"Tässä Tissotin kaulakellossa yhdistyy mitä parhaimmalla tavalla kaksi klassikkoa: koru ja kello. Yhdistelmä kestää aikaa, on aivan yhtä hieno nyt kuin kymmenien vuosien kuluttuakin. Mikä loistava lahja esimerkiksi mummulta lapsenlapselle! Jotain sellaista, jota käytettiin mummun omassa nuoruudessa, muokattuna tämän ajan henkeen...

Sveitsiläistä laatua ja osaamista pienillä "extroilla" - kellotaulu helmiäistä, koristeena pieni timantti.

Korumaisuus korostuu tässä kaulakellossa muutenkin, sillä kaulassa ollessa kellotaulu ei ole näkyvillä. Se kääntyy automaattisesti näkyville vasta sitten, kun otat kellon käteesi ja käännät sitä hieman. Pieniä, viimeisen päälle suunniteltuja ykstyiskohtia - kuten sveitsiläiset osaavat!"

 

 

 

 

 

 

Tuijan valinta: Kalevala Korun ELÄMÄN ALKU hela ja korvakorut

 

 

"Tämä Kalevala Korun tuotannosta jo poistunut malli jaksaa aina vain sykähdyttää hehkullaan. Meripihkan väri sopii syksyisiin tunnelmiin mitä parhaiten. Vaikka olenkin enemmän valkokullan ystävä, tätä korua voisin käyttää itsekin. Hela sopii niin lyhyeen kuin pidempäänkin ketjuun.

Nyt olisi jollakulla Kaleva Korun keräilijällä mahdollisuus vielä saada itselleen tämän sarjan hela tai korvakorut - tai vaikka molemmat! Mielestäni myös mainio lahja kenelle tahansa, joka pitää lämpöisistä sävyistä ja arvostaa kotimaista laatua.

Aika ihana (nimensäkin puolesta) myös tuoreelle äidille vauvalahjaksi...

 

 

 

 

 

Jukan valinta: UKKOMUKI 200

 

 

"Ukko kulkee kohti uusia erämaita"

 

"Tai tässä tapauksessa kaksi ukkoa...tämä Ukko-perheen uutuustuote on nimittäin mitä mainioin kaveri Lapin reissuille - kuksa uudessa muodossa. Se on kotimainen ja valmistettu niin laadukkaasta teräksestä, ettei sitä pienet kolhut hetkauta.

Nahkatuppi suojaa sormia esim. kuuman kahvin lämmöltä ja toisaalta toimii eristeenä. Pysyy kuuma juoma lämpimämpänä pidempään. Ja kun Lapin vaelluksella tulee eteen aivan mahtavan hienoja, puhdasvetisiä puroja, niin tästä mukista voi maistaa niistäkin...

 

Ukko-perheestä löytyy monia kivoja ja laadukkaita, hieman erilaisia lahjoja eränkävijoille ja retkeilijöille sekä kalamiehille, ja miksei naisillekin...

Tällainen mukaan seuraavalle Lapin reissulle!"

 


"Pohjan peltojen periltä,
metsäin menijöiltä,
on suuri tieto perittynä,
monen polven viisaus.

Taivaitten jylystä,
heinästä lakoavasta,
enteen voi nähdä,
tulevan aavistaa.

Ukko ottaa ain’ omansa,
antaakin kaikella voimallansa,
tämän iltamme iloksi,
päivän kuulun kunniaksi,
ja huomenen huviksi,
uuen aamun alkeheksi:

Ukon iskemä,
pohjoisen viilentämä"

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna