Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Awario ® Gem kaulakoru

Tuotekuvaus

 • Awario ® Gem kaulakoru 
 • Awario Gem -koru on lääkinnällinen laite kotioloihin ja se on osa Awario-palvelua, joka on sydämen rytmihäiriöiden tunnistamiseen ja tarkkailuun tarkoitettu tuote
 • Materiaali: luonnonkuitukomposiitti ja platinapinnoitettu hopea
 • Koko: 53 x 48 x 19 mm
 • Ketju: hopeinen palloketju, pituus 60 cm
 • Saatavana myös mustalla kierrätysnauhalla, otathan yhteyttä myymälään!
 • Väri: antrasiitti
 • Sisältö: Awario Gem -riipus, ketju tai nauha, Awario-sensori (Movesense), paristo ja käyttöohje
 • Awario-sovellus vaatii toimiakseen älypuhelimen, jossa on käyttöjärjestelmänä vähintään iOS 12.0 tai Android 7 sekä vähintään Bluetooth 4.0. Tarkista, onko puhelimesi yhteensopimaton osoitteesta awario.fi.


 Awario Gem on maailman ensimmäinen koru, jossa yhdistyy kaunis design ja luotettava rytmihäiriöanalytiikka: yhdistelmä, joka mahdollistaa sydämesi hyvinvoinnin seurannan tyylikkäästi, huomaamattomasti ja ennen kaikkea helposti – missä ikinä oletkin.


Helppokäyttöinen Awario-palvelu tunnistaa 4 yleisintä rytmihäiriötä helposti ja luotettavasti ja antaa sairaalatasoisen EKG-raportin puhelimeesi.


Hinta sisältää Awario-sovelluksen ja Awario Analysis -analyysipalvelun yhdeksi (1) vuodeksi.


Tämän jälkeen maksu Awario Analysis -analyysipalvelusta on:

12 kk – 4,99 €/kk (vuosimaksu 59,88 €)
3 kk – 5,50 €/kk (yht. 16,50 €)
1 kk – 6,25 €


Awario® – sydämen rytmihäiriöiden tunnistamiseen

Monilla meistä on toisinaan sydämen rytmihäiriötuntemuksia kuten muljahduksia, tykytystä, lisälyöntejä tai tunne siitä, että sydän jättää välillä lyömättä kokonaan. Rytmihäiriöt voivat olla myös vähäoireisia tai jopa täysin oireettomia. Yleisin rytmihäiriö on eteisvärinä, joka voi esiintyä oireettomana ja on myös merkittävin komplikaatioille altistava rytmihäiriö.


Palvelun taustalla on pitkäaikainen tieteellinen tutkimustyö. Tuotekehityksessä on hyödynnetty yhteistyötä kohderyhmän kuluttajien, kotisairaan­hoidon, palveluasumisen sekä kardiologien ja neurologien kanssa.


Kenelle?

Säännölliset mittaukset ovat suositeltavia erityisesti kaikille yli 65-vuotiaille sekä lisäksi kaikille, joilla on riskitekijöitä, kuten ylipaino, perintötekijät, verenpainetauti, diabetes tai aiempi sydäntauti. Sydämen rytmien säännöllisellä seurannalla voidaan parhaimmillaan estää aivoinfarktin syntyminen.


Awario-palvelua ei ole tarkoitettu käytettäväksi muiden kuin edellä mainittujen rytmihäiriöiden havaitsemiseen, muiden sydänsairauksien (esimerkiksi sepelvaltimotauti) kuin edellä mainittujen rytmihäiriöiden diagnosointiin/tarkkailuun. Awario Gem -korua ei suositella käytettäväksi, jos olet raskaana, sillä sikiön syke voi häiritä analyysiä, olet alle 18-vuotias, painoindeksisi (BMI) on yli 35 tai sinulla on sydämentahdistin.


Mittaaminen

Mittaaminen tapahtuu asettamalla Awario Gem -koru kämmentä tai rintaa vasten. Awario-sovelluksen analyysipalvelu antaa sinulle sairaalatasoisen EKG-raportin, jonka voit tallentaa puhelimeesi ja näyttää lääkärillesi. Sovellus ohjaa mittauksen tekemisessä ja antaa toimintaohjeet eri tilanteisiin. Luotettava EKG-raportti auttaa lääkäriäsi tekemään parhaan hoitopäätöksen juuri sinulle.


Lue lisää osoitteessa awario.fi


 • Tuotenumero: AWARG1060
 • Saatavuus: Varastossa
 • 399.00€
 • Veroton: 321.77€

Palvelumme

Palvelemme monipuolisesti ja ammattitaidolla kaikissa alaamme liittyvissä asioissa.
Meiltä löydät kellosepän, kultasepän, kaivertajan sekä palvelualttiin henkilökunnan. Kauttamme saat myös palkintopalvelut.

Tutustu kattaviin palveluihimme tarkemmin

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Tavoitat meidät

puhelimitse 05 261 922
(ark. 10-17 ja la 10-13)

verkkokauppa@karhulanhelmi.fi
(verkkokaupan asioissa)

karhulanhelmi@karhulanhelmi.fi
(muissa asioissa)

Toimituskulut & toimitusaika

Toimitamme yli 75€ tilaukset ilman toimituskuluja.

Muussa tapauksessa

Nouto myymälästä 0€
Postipaketti 9€
Matkahuolto Lähellä -paketti 8€  - kuljetus on hiilineutraali

Postitamme tilauksia jokaisena arkipäivänä ja pyrimme saamaan paketit kuljetukseen aina mahdollisimman nopeasti.

Vaihdot & palautukset

Verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on maksuton 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kotelossa/pakkauksessa.
Kaiverretuilla, tilauksesta valmistetuilla tai muuten asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Katso tarkemmat ohjeet vaihtoihin/palautuksiin