Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.

KAUPPIAAN JA HENKILÖKUNNAN SUOSIKIT, kesäkuu 2017

Kirjoittanut admin 24.04.2017 0 Kommetteja

 

 

Miten määritellä kauneus?

Makuja on monia - sen olemme huomanneet jo oman henkilökuntammekin keskuudessa. Vaikka työskentelemme tiiminä, olemme jokainen erilaisia ja meillä on omat mieltymyksemme myymiemme tuotteiden suhteen.  Se on rikkaus, joka luo myös haasteita siinä vaiheessa kun valitsemme uusia tuotteita valikoimiimme. Miten löytää kultainen keskitie kun jokaisella meistä on oma suosikkinsa? Ja siihen lisäksi se kaikkein tärkein: mitä asiakkaamme mahtavat haluta?

 

Mutta nyt saamme jokainen tilaisuuden esitellä teille tuotevalikoimamme helmiä, tuotteita jotka ovat henkilökohtaisia suosikkejamme. Joten, tässä tulevat kauppiaan ja henkilökunnan suosikit kesäkuussa 2017 - jatkoa seuraa, pysykää kanavalla!

 

 

            

Päivin valinta (yrittäjä, kelloseppä): TAG HEUER Carrera, automaatti

 

"Alan ammattilaisena arvostan laatua ja kestävyyttä. Tämä klassinen                            

Carrera-malli on hyvä esimerkki tällaisesta tuotteesta. Kone, joka kellossa on, on ollut käytössä jo 1960-luvulta saakka. Kelloseppäkoulussa korjasimme näitä samoja koneistoja, joskin nykypäivänä niihin on tullut parannuksia Tag Heuerin puolelta.

Ajan hammas ei pure tällaiseen klassiseen malliin - pyöreä taulu, keskikokoinen teräskuori ja safiirilasi. Ja kun kello on automaatti, se on käytännöllisesti katsoen heti käyttökelpoinen kunhan muistaa huollattaa kellonsa säännöllisesti.

Tag Heuer on edustuksessamme, mutta kellot eivät ole myynnissä verkkokaupan puolella. Tämä johtuu siitä, että tämän laatuluokan kelloissa kuluttajalle halutaan antaa asiantuntijan apua ja neuvoja kellon valinnassa.

Tag Heuer on loistava lahja valmistuvalle tai merkkipäiväänsä viettävälle tai ihan itselle - arvo säilyy ja muotoilu kestää aikaa."

 

 

 

Tuijan valinta: kullattu helmikaulakoru        

 

"Valinta oli yllättävän vaikea, kesäksi on tullut paljon kivoja uutuuksia.

Jos malli ei ollut heti tiedossa, niin se oli selvää, että helmikorujen joukosta löytyy tämän hetken suosikki. Monet mieltävät helmikorut "juhlakoruiksi", joista tulee ensimmäisenä mieleen se perinteinen helminauha. Tosiasiassa helmikorujen kirjo on valtava, sieltä löytyy koruja lähtöön kuin lähtöön. Pitkä, rento helmikaulakoru menee loistavasti vaikka farkkujen kanssa!

 

Tämä hopeinen, kullattu kaulakoru on mielestäni oikea herkku: näyttävä ja rento - sopii moneen tilaisuuteen. Itse pidän pitkistä kaulakoruista, ne ovat monikäyttöisiä. Tälläkin korulla on pituutta peräti 130 cm. Käytä pitkänä tai kieputa kaulaan!"

 

 

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna