Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.

VANHOJEN KORUJEN UUSI ELÄMÄ

Kirjoittanut admin 03.11.2017 0 Kommetteja

 

 

SORMUS, JOSSA TARINAT YHDISTYVÄT

 

Tämän upean timanttisormuksen tarina sai alkunsa lähestyvästä hääpäivästä. Asiakkaallemme oli kertynyt vuosien varrella paljon erilaisia koruja, jotka olivat syystä jos toisesta jääneet koristamaan lähinnä laatikon pohjia. Niistä ei ollut enää sitä iloa, mitä ne olivat tarjonneet ollessaan uusia.

 

Asia tuli puheeksi asiakkaamme asioidessa liikkeessämme. Kerroimme hänelle mahdollisuudesta teetättää vanhoista koruista kokonaan uutta, omien toiveiden mukaan. Tästä lähti liikkeelle prosessi, jonka lopputulokseen varmasti jokainen asianosainen voi olla tyytyväinen!

 

Käyttämättömiksi jääneet korut kerättiin yhteen ja katsottiin kuinka materiaalia saisi parhaiten hyödynnettyä. Mallia suunniteltaessa kuunneltiin asiakkaan toiveita, mutta annettiin myös ideoita ja ehdotuksia. Tämän pohjalta muodostui lopullinen malli, jota kultaseppämme lähti toteuttamaan.

 

Sormuksen runkomateriaaliksi valikoitui platina. Se on valkometalli, joka ei muuta väriään ajan kuluessa, pelkkä kiillotus silloin tällöin riittää. Timantit istutettiin keltakultaan, jolloin sormukseen saatiin hauskasti kontrastia ja kivet pääsivät upeasti esille. Kivien pyöreä istutusmalli puolestaan tuli asiakkaallamme jo käytössä olevasta sormuksesta, jossa oli samanlainen istutustyyli. Nyt uusi ja vanha sormus muodostavat yhdessä käytettynä yhtenäisen kokonaisuuden.

 

 

Mutta ennenkuin upea sormus oli valmis, näytti se kovin monenlaiselta. Vaihe vaiheelta kokonaisuus muotoutui osaavissa käsissä.

 

                

  

             

Ja kuten tapana on, tämäkin projekti poiki uutta. Kierrätysajatuksesta innostuneena asiakkaamme päätyi muokkauttamaan myös muita korujaan. Esim. peritty, vanha rintaneula muutti muotoaan ja koristaa tätä nykyä hänen kaulaansa riipuksen muodossa. Kierrätystä parhaimmassa muodossa siis!

 

KIITOS, ETTÄ SAIMME OLLA MUKANA LUOMASSA UUTTA! KIETOUTUKOON UUDET TARINAT ENTISTEN LOMAAN TÄMÄN SORMUKSEN MUODOSSA!

 

(Tarina ja kuvat julkaistu asiakkaamme luvalla)